Ballon Decoratie
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Ballon Boutique

Ballon Boutique

“Als het gaat om tijdelijke transformatie van een ruimte, bedekt geen ander materiaal meer vierkante meters met zoveel flexibiliteit en diversiteit dan ballonnen.

Breng jouw speciale gelegenheid naar het volgende niveau met verwondering, kleur en een onverslaanbare esthetiek die alleen ballonnen kunnen brengen. Wij brengen jou en je gasten in de stemming met levendige arrangementen die volledig naar jouw smaak en budget kunnen worden aangepast.

Voor ieder thema en iedere sfeer is er een passende ballondecoratie. Wij denken met je mee en gebruiken onze kennis om de ballon zo goed mogelijk in te zetten voor jouw evenement en de gewenste look te bereiken.

Of het nu gaat om een totaal decoratie of een enkele eyecatcher, wij zorgen dat het aansluit bij jouw wensen en zorgen voor het “wauw” effect waar jij naar verlangt.”