Bands & DJ’s
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Freek van Daal

Freek van Daal

Freek van Daal.
Zanger-gitarist en liedjesschrijver Freek van Daal brengt met zijn stem en gitaar, helemaal live, drie unieke belevingen:  

Je eigen trouwliedje:
Freek van Daal schrijft speciaal voor jullie een eigen trouwliedje wat hij vervolgens live zingt b.v. bij de ceremonie of het diner. Hoe uniek is dat! Bekend van ‘Married At First Sight’ 2021, RTL4 en Videoland.

 Liefdevolle liedjes:
Freek van Daal speelt bij de ceremonie bekende, en minder bekende, liefdevolle mooie luisterliedjes. Als optie hierbij kan hij eventueel de woorden van de BABS muzikaal omlijsten waardoor de ceremonie echt een beleving wordt. Erg mooi!

 De Hussel, echt samen een feestje maken! :
Met ‘De Hussel’ creëert Freek van Daal een unieke gezellige sfeer! Hij zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje en het is aan de gasten om de beide nummers te ontrafelen. Gegarandeerde gezelligheid met veel interactie waarbij flink gezongen gaat worden! Ideaal tijdens het feest (b.v. als opening) of bij het diner. Bekend van Evers Staat Op, Radio 538 en Veronica Inside waar het jaren een vast item was.

Anita Leenders

Het verzorgen van het muzikale gedeelte van een ceremonie vraagt een persoonlijke aanpak. U kunt dit slechts één keer doen. Of het gaat om een doop, een huwelijk of een rouwceremonie, ik ga met u om tafel om samen de wensen in kaart te brengen.

 

Essential Sounds

Essential Sounds

Essential Sounds biedt jullie datgene wat de grootste essentie is op je wedding party: goede muziek toegespitst op jullie gasten. De persoon’ achter de knoppen’ neemt daarbij een sleutelpositie in. Kies daarom voor een professional op het gebied van sfeer, stijl en muziek.


Kenmerkend voor Essential Sounds zijn de witte stijlvolle DJ-settings. Dit brengt een unieke sfeer die past in elk interieur en bij elke gelegenheid. Alle DJ Booths zijn door ons ontworpen en vervaardigd, zodat elke DJ show uniek is voor jullie gasten. Met keuze uit 5 Dj booths en vele uitbreidingsmogelijkheden kunnen we elke beleving weer opnieuw bijzonder maken.


Een goede DJ herken je aan zijn skills, maar ook aan zijn uitstraling, kleding en DJ gear. Essential Sounds heeft alleen professionele DJ’s , zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is. Onze roots liggen in de clubscenes, waardoor wij ervaren mixers zijn en experts in het (op)bouwen van sfeer en meenemen van gasten naar de climax op het einde van de avond. Met weinig microfoongebruik en veel goede, verrassende en frisse muziek weten we zowat elk genre aan te snijden en een mooie mix te maken, passend op jullie wensen.


Om een zo groot mogelijke ‘value for money’ ratio te krijgen, adviseren wij jullie graag bij jullie keuzes. Sky is the limit, maar kiezen is dan lastig. Kom daarom eens vrijblijvend kennis maken en deel jullie ideeën met ons. Wij vullen deze zo goed mogelijk in, met in acht genomen allerlei randvoorwaarden als mogelijkheden op locatie, tijdspad en natuurlijk budget. Het lijkt ons leuk om met jullie kennis te maken!


Essential Sounds | for the stylish few