Bands & DJ’s
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Freek van Daal

Freek van Daal

Freek van Daal brengt onder deze naam op een volstrekt unieke wijze een geweldig muzikaal feelgood moment. Hierdoor ontstaat er een heerlijke positieve ‘Flow’! Ideaal voor bijvoorbeeld de opening van het feest, tussen verschillende gangen bij het diner of bij een vrijgezellenparty!


Wie en wat is ‘The Wedding Flowmaker’
‘The Wedding Flowmaker’(Freek van Daal) is een zanger/gitarist die geheel live iedereen meeneemt in een muzikale beleving met een verrassend spelelement. Alle gasten raken op een spontane wijze betrokken. Deze interactie zorgt voor een geweldig saamhorigheidsgevoel. Samen een onvergetelijk moment beleven, dat is de kracht van ‘The Wedding Flowmaker’!


Het ‘Flowmaker Husselspel’
Naast de onderdelen ‘Win het Begin’ en ‘Raad de Reclame’ is een ander hoogtepunt van deze muzikale beleving het ‘Flowmaker Husselspel’ (bekend van Evers Staat Op – Radio 538). Hierbij wordt de tekst van een liedje gezongen op de melodie van een ander liedje. Een hilarisch, chaotisch maar altijd succesvol spel waarna bij elk goed antwoord uit volle borst meegezongen mag worden.


Mogelijkheden ‘The Wedding Flowmaker’
‘The Wedding Flowmaker’ is ook te boeken:
– als ‘singersongwriter’ voor het vertolken van prachtige breekbare luisterliedjes, in overleg samen te stellen, bij de plechtigheid zelf op ieder gewenste locatie.
– voor heerlijke achtergrondmuziek die niet in de weg zit – maar die je enorm mist als het er niet is. Geschikt voor receptie, diner etc.
– als duo of trio. ‘The Wedding Flowmaker’ is regulier een solo uitvoering maar kan op verzoek worden aangevuld met een percussionist(duo) en een basgitarist (trio).
– om exclusief een nummer te laten schrijven en uitvoeren – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering.
Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

Essential Sounds

Essential Sounds

Essential Sounds biedt jullie datgene wat de grootste essentie is op je wedding party: goede muziek toegespitst op jullie gasten. De persoon’ achter de knoppen’ neemt daarbij een sleutelpositie in. Kies daarom voor een professional op het gebied van sfeer, stijl en muziek.


Kenmerkend voor Essential Sounds zijn de witte stijlvolle DJ-settings. Dit brengt een unieke sfeer die past in elk interieur en bij elke gelegenheid. Alle DJ Booths zijn door ons ontworpen en vervaardigd, zodat elke DJ show uniek is voor jullie gasten. Met keuze uit 5 Dj booths en vele uitbreidingsmogelijkheden kunnen we elke beleving weer opnieuw bijzonder maken.


Een goede DJ herken je aan zijn skills, maar ook aan zijn uitstraling, kleding en DJ gear. Essential Sounds heeft alleen professionele DJ’s , zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is. Onze roots liggen in de clubscenes, waardoor wij ervaren mixers zijn en experts in het (op)bouwen van sfeer en meenemen van gasten naar de climax op het einde van de avond. Met weinig microfoongebruik en veel goede, verrassende en frisse muziek weten we zowat elk genre aan te snijden en een mooie mix te maken, passend op jullie wensen.


Om een zo groot mogelijke ‘value for money’ ratio te krijgen, adviseren wij jullie graag bij jullie keuzes. Sky is the limit, maar kiezen is dan lastig. Kom daarom eens vrijblijvend kennis maken en deel jullie ideeën met ons. Wij vullen deze zo goed mogelijk in, met in acht genomen allerlei randvoorwaarden als mogelijkheden op locatie, tijdspad en natuurlijk budget. Het lijkt ons leuk om met jullie kennis te maken!


Essential Sounds | for the stylish few