Wedding Styling
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

AnnMariage Styling

AnnMariage Styling

JA! Jij wilt: trouwen met de liefde van je leven. En een mooie dag beleven met familie en vrienden. Op een prachtige locatie die misschien wel een betekenis voor jullie heeft. Op het strand, in het bos of bij een prachtig landhuis of kasteel. Dan mag de styling niet ontbreken. Van de ontvangst en de ceremonie tot en met de dinertafels en de dansvloer. Alles moet er tip top uitzien. Want styling die bij jullie past is het puntje op de i van liefde.

AnnMariage Styling is gespecialiseerd in het stylen van mooie bruiloften en evenementen in Nederland en buitenland. AnnMariage Styling brengt elke ruimte tot leven, sfeervol en uniek!

Carving.nl

Carving.nl

Ons professionele Carving team creëert dagelijks de mooiste sculpturen in ijs, zand, mergel en hout. Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, ijsbarren en veel meer…

Icecarving: al 25 jaar vakmanschap! Bij ons boekt u de meest prachtige demonstraties en spectaculaire shows of besteld u de mooiste ijssculpturen en ijsbarren.

Basma Styling

Basma Weddings

Jouw bruiloft, de mooiste dag van je leven! Je droomt van een sprookje, een dag vol onvergetelijke momenten op een prachtig aangekleed decor. BASMA Weddings ontwikkelt bijzondere decoraties en tovert elke locatie om in een onvergetelijk droomdecor. Welkom bij BASMA Weddings.

 

A & E Promoties 
A & E Promotions

Thema Bruiloft
Winterwonderland