Wedding Styling
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Het Bruidshuys

Winter WonderLand

 

Door deze toppers werd de shoot mogelijk gemaakt:

Pam van den Dungen – Het Bruidshuys * Conceptontwikkeling * Weddingplanner
Daniël & Mandy – Awake to Create  * Film
Kim Roxs Fotografie
Sander Hurkens  – Carving.nl * IJs museum * IJssculpturen
Ellen El Fizazi & Pam van den Dungen – Bloemen van Zus & Het Bruidshuys * Bloem & Styling

 

Bloemen van Zus

Carving.nl

Carving.nl

Ons professionele Carving team creëert dagelijks de mooiste sculpturen in ijs, zand, mergel en hout. Dat doen wij in ons atelier of op locatie in Nederland, België en Duitsland. Met deze 4 disciplines in huis leveren wij een compleet aanbod sculpturen, live demonstraties, ijsbarren en veel meer…

Icecarving: al 25 jaar vakmanschap! Bij ons boekt u de meest prachtige demonstraties en spectaculaire shows of besteld u de mooiste ijssculpturen en ijsbarren.

 

Colours of Life

Colours of Life

De ontwerpster en eigenaar Stefanie van Heusden is zowel technisch als ambachtelijk opgeleid, door deze twee vakgebieden heeft ze een scala aan ideeën om voor jou een speciaal ontwerp te maken.

Technieken en materiaalkennis maakt het mogelijk om decoraties en werkstukken mooi te kunnen plaatsen in verschillende ruimtes. Net zo kleurrijk en bijzonder als jouw dag, haalt Colours of Life de kleuren uit het leven en verwerkt ze deze in haar werk.

We zijn bekend van diverse kunstwerken beurzen(online) en evenementen, zoals: Share a Perfect Day (vriendinnen dag), Libelle zomerweek, Margriet Winterfair, handwerkbeurs en de Krea Doe. We ontwerpen voor bedrijven en magazines (o.a. Seasons, Vriendin, Hobbyhandig, Creeër). Ook hebben we boeken geschreven over macramé handtechnieken.

Van het Bruidshuys kregen we de kans om aan jou te laten zien wie wij zijn en jou te helpen de perfecte bruiloft te creëren. Een bruiloft is een speciaal en geweldig moment in je leven en hoe leuk zou het zijn om met je eigengemaakte macramé decoratie jouw dag nog specialer te maken! En wil je meerdere items zoals huwelijksbedankjes of bijvoorbeeld een groot styling project, dan staat ons team voor jou klaar! Dit doen we met veel plezier al bijna 10 jaar.

Bij de styling van jouw bruiloft gaan we samen de leukste wedding deco’s maken met macramé. Denk bijvoorbeeld aan onderzetters, een vlaggenlijn, bruidsboeket houder, en tafeldecoratie. Ook kunnen wij speciaal voor jou een trouwprieel of een grote mandala maken met macrame.

Van trouwjurk tot aan tafelaankleding! Er zijn vele mogelijkheden voor deze speciale dag.

We nemen graag de tijd voor je om jouw wensen te vervullen en een mooie styling te verzorgen.