Bloemen
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Ambianze Bloem & Sfeer

Ambianze Bloem & Sfeer

De mooiste bloemcreaties om jullie dag nog mooier te maken.

Ambianze Bloem & Sfeer voor het verzorgen van jullie gehele bloembeleving op jullie bruiloft.

Van stijlvolle bruidsboeketten en speelse corsages tot de mooiste versieringen voor jullie trouwvervoer en sfeeraankleding om de locatie nog mooier te maken. Alles is bespreekbaar en samen komen we tot de mooiste ideeën voor het bloemwerk voor jullie speciale dag. Volledig gecreëerd naar jullie smaak, sfeer en thema.


Team Ambianze Bloem & Sfeer

Bloemen van Zus

Bloemen van Zus

Ik ben Ellen, het gezicht achter Bloemen van Zus.

Bloemen van Zus is ontstaan door mijn creativiteit en de liefde voor bloemen en decoratie.
Nadat ik de opleiding afgerond heb, had ik nog meer zin om mijn creativiteit te laten zien! Er is voor mij echt niks mooier om van een passie je werk te mogen maken.


Inmiddels ben ik zelf ook een aantal jaar getrouwd en weet ik als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om jullie dag tot een spektakel te maken met de allermooiste bloemen en decoratie.


Ik vind het elke keer opnieuw weer een uitdaging om in gesprek te gaan met bruidsparen, en hun uit een lopende wens om te zetten in de mooiste bloemendecoratie.


Wat kijk ik ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten.
Liefs, Ellen