Bruidsmode
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Bloomfeld Luxury Bridal – Designer Wedding Dresses

Bloomfeld

The Bloomfeld company, founded 1959, was initially recognized for ladies and evening wear but the bridal line became popular as well. Under her wings Bloomfeld Luxury Bridal became a mayor player in the bridal business. Bloomfeld is one of the most famous and influential bridal houses in the industry and won multiple international bridal awards.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Joy’s 

By Joy's

Ik ben Joyce getrouwd en trotse mama van een zoon en dochter.

Ik ben al geruime tijd kapster en visagiste, ik heb mijn droom uitgebreid naar een eigen gezellige huiselijke bruidswinkel.

Dus de bruid kan voor t complete plaatje terecht bij By Joy’s bruidsmode en haarmode.
Van de lingerie tot aan het bruidskapsel en makeup en ik kom op de grote dag op locatie, dan kan de bruid lekker thuis blijven en dat scheelt veel stress.

Bij mij krijg je alle tijd om alle modellen te passen want ik vindt t belangrijk dat je ziet hoe t op jou lichaam staat en dan kan je pas een goede beslissing nemen!
Mocht je ook kleine bruidsmeisjes hebben dan kan je ook daarvoor terecht bij mij.

Ik wil je een warm gevoel geven en al van de voorbereidingen laten genieten.

Lieve groetjes Joyce
By Joy’s