Bruiloften binnen de mogelijkheden van “Covid-19 beperkingen”

Ik ben Pam van den Dungen, oprichter van Het Bruidshuys en vormgever van thematische bruiloften . Momenteel is het een moeilijke tijd voor ons allen, maar zeker ook als je een bruiloft gepland hebt staan.

Ik wil je heel graag helpen met het bedenken van jullie droombruiloft, als deze op korte termijn toch plaats moet gaan vinden.

Ik heb een aantal concepten bedacht en ik ben met desbetreffende partijen rondom de “online” tafel gaan zitten om voor jullie een waardevolle en unieke bruiloft te kunnen organiseren, met alle maatregelen die vallen binnen het Covid-19 beleid.

Wil je graag meer informatie wat ik voor je kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met me via [email protected] of WhatsApp 06 185 100 69

Ik hoor graag jullie wensen, zodat ik voor jullie een unieke bruiloft kan creëren.

Het eerste gesprek via Zoom ga ik graag met jullie kosteloos aan, om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Na het eerste gesprek kan je de beslissing nemen, om wel of niet met mij in zee te gaan.

Het team van Het Bruidshuys, met 40 aangesloten topondernemers in de bruiloft sector (www.hetbruidshuys.nl), staat graag voor jullie klaar om de gehele bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Met liefdevolle groet,

Pam van den Dungen Vormgever Thematische Bruiloften & WeddingEvents