Classic Park

Classic park

Classic Park 

De meest gevraagde evenementenruimte is Two Tone. De naam Two Tone is afgeleid van automobielen die in twee tinten gelakt zijn, de evenementenruimte is dat ook! 

Two Tone is black over white gelakt. De neutrale tinten zwart en wit lenen zich ideaal als achtergrond voor uw decoratie, welke kleuren u ook kiest. Het plafond is zwart om uw gasten te kunnen verrassen met prachtige lichteffecten. De wanden zijn wit, zodat op alle wanden beamerpresentaties plaats kunnen vinden. Door de witte wanden oogt de grote ruimte nog ruimtelijker! 

Two Tone refereert ook aan geluidstonen, die zijn belangrijk als u uw gasten goed wil bereiken. Two Tone heeft technisch veel aandacht gekregen, zoals een akoestisch plafond en geluiddempende daken en wanden, zodat ook flinke volumens aan geluid uw gasten kraakhelder bereiken. 

 

Classic Park Museum 

Classic Park beschikt over een prachtig automuseum. Hier kunt u genieten van ruim 140 klassieke en exclusieve auto’s.  U kunt uw bruiloft zelfs plaats laten vinden tussen de geëxposeerde auto’s. Een unieke beleving!  

Het museum is voor alle gasten interessant. Naast de prachtig gemodelleerde auto’s is er tevens kunst te bewonderen.