Destination weddings

Trouwen op de mooiste plek op aarde. Wie wil dat nu niet? Gaat u voor luxe? Dan is Monaco misschien wel de perfecte plek. Monaco heeft schitterende locaties om prachtige trouwfoto’s te maken.

Of droomt u ervan te trouwen op een tropisch eiland? Op een mooi wit strand, met de zon en de zee als getuigen. U bent direct op een prachtige bestemming voor een idyllische huwelijksreis: Curaçao. Indien gewenst kunnen wij ook uw huwelijksreis organiseren, precies zoals u dat wilt.

Of wilt u juist de kou opzoeken in Lapland om daar te trouwen in een echte ijskapel om daarna te overnachten in een ijshotel? Dat terwijl u kijkt naar het noorderlicht.

Het Bruidshuys heeft goede contacten met buitenlandse topondernemers. Wij kunnen alles voor u regelen met ons team van leveranciers, ontwerpers ?n trouwlocaties. En als u wilt, reizen wij zelfs met u mee om alles voor u te regelen op uw droomlocatie.

Een weddingplanner is een must bij een destination wedding.

Het Bruidshuys zoekt altijd naar uw droomlocatie en lokale topondernemers om de benodigde voorbereidingen te treffen. Door het netwerk dat wij op veel locaties hebben opgebouwd, verloopt uw huwelijksdag zoals u dat wenst.

Het Bruidshuys levert:

  • Trouwen in het buitenland
  • Contacten met buitenlandse topondernemers, -leveranciers en ontwerpers
  • Nederlandse topondernemers die meereizen naar het buitenland
  • Toplocaties over de hele wereld
  • Huwelijksreizen
  • Een Destination wedding waarbij je onbezorgd geniet? van jullie unieke bruiloft.