Fotografen
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Fotografie Plus

Fotografie Plus

Mijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam Fotografie+. Vanuit ‘s-Hertogenbosch werk ik door heel Nederland en binnen Europa.

Als fotograaf maak ik documentaire bruids- en bedrijfsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie.

Als grafisch ontwerper houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van albums, aankondigingen en complete huisstylen. Op dit gebied vind ik visie, kleur en frisheid belangrijk.

Door de combinatie van fotografie en grafisch ontwerp kan ik projecten van begin tot eind begeleiden. Voor bruidsreportages kan je denken aan ontwerp eigen logo, trouwkaart, menu- en bedankkaarten en een speciaal ontworpen album.