Fotografen
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Fotografie Plus

Fotografie Plus

Mijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam Fotografie+. Vanuit ‘s-Hertogenbosch werk ik door heel Nederland en binnen Europa.

Als fotograaf maak ik documentaire bruids- en bedrijfsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie.

Als grafisch ontwerper houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van albums, aankondigingen en complete huisstylen. Op dit gebied vind ik visie, kleur en frisheid belangrijk.

Door de combinatie van fotografie en grafisch ontwerp kan ik projecten van begin tot eind begeleiden. Voor bruidsreportages kan je denken aan ontwerp eigen logo, trouwkaart, menu- en bedankkaarten en een speciaal ontworpen album.

 

Man met Camera

Man met Camera

Trouwen, wat een feest! Je plant alles, van het lettertype op de uitnodigingen tot de inrichting van de feestruimte. Alles is tot in de puntjes geregeld en de hele dag is een geweldige belevenis met jullie liefde als stralende spil, waar alles om draait.

Een tijdje later zitten jullie op een avond tegen elkaar aan met voor jullie het fotoalbum van die dag. Je slaat de omslag open en in je buik voel je je meteen weer als op je trouwdag. Je weet wat er komt, maar je weet nog niet hoe het eruit gaat zien. Je ziet dan hoe je in je jurk geholpen wordt door degenen die het dichtst bij je staan. Het zachte ochtendlicht lijkt je te omhelzen. Voor je partner is het alsof jullie elkaar opnieuw voor het eerst zien. Je ziet jezelf ook terug tijdens de ceremonie: gelukstranen op de wangen van jullie dierbaren als jullie elkaar de ringen omdoen en je hoort bijna weer het gejuich bij de foto van jullie ‘eerste kus’.

De fotosessie erna draait helemaal om jullie: alsof jullie de enigen op de wereld zijn. Je ziet jezelf op je mooist, je krachtigst en op je zachtst.

Dan sla je weer een bladzijde om en zie je iedereen terug die op jullie feest was. Geposeerd of niet, iedereen is blij deze dag met jullie te mogen vieren en dat knalt er vanaf. Je voelt de muziek weer in je hoofd als je de dansende gasten ziet zoals je ze die avond niet zag omdat je zelf danste. De laatste foto is van jullie samen, als laatsten over aan het einde van deze intense dag.

En het ging allemaal als vanzelf. Het kennismakingsgesprek en de ‘love-shoot’ om elkaar te leren kennen zorgden ervoor dat jullie stijl en jullie houding leidend waren in de foto’s. De studio apparatuur op locatie zorgde voor de juiste sfeer. Je vraagt je af hoe die foto’s tijdens het feest gemaakt zijn…

Als Man met Camera leg ik jullie bruiloft vast tussen de foto’s door. De momenten én het verhaal. Zoals jullie het vertellen, zo laat ik het zien.