Trouwringen
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Rodrigo Otazu

Rodrigo Otazu | Mr O

Otazu is een wereldwijd bekend sieradenmerk met een breed aanbod van kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en andere accessoires. Otazu lanceert elk seizoen verschillende nieuwe lijnen en collecties. Deze collecties zijn opgebouwd uit prachtige, luxueuze en innovatieve modesieraden die worden gemaakt met Swarovski kristallen van hoge kwaliteit. Elk Otazu design heeft een eigen spectrum van kleuren en vormen. Naast bijoux, ontwikkelen we ook nog andere accessoires zoals tassen en sjaals. Otazu staat voor liefde voor het leven en heeft als doel jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Juwelier Rooyackers
Juwelier Rooyackers

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste van Uden en omgeving op het gebied van trouwringen. Perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie, exclusief en betaalbaar. Groot in ambachtelijke trouwringen, service en advies. Uw beste adviseur op het gebied van trouwringen, speciaal voor jullie gemaakt. Kies je voor een ring van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers, dan kies je voor vakmanschap. Wij bieden een zéér grote collectie in verschillende stijlen en prijsklassen. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen. Wij hopen onze passie die wij voelen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwring te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde.

Wij werken o.a. met materialen zoals zilver, staal, titanium, palladium, geelgoud, witgoud en roségoud. Met meer dan 5.000 paar trouwringen die je letterlijk kunt zien, voelen en passen. Terwijl praktisch iedere ring nog eens naar de wens van het bruidspaar gewijzigd kan worden in breedte, model, met of zonder briljant.

Dus… een unieke trouwring voor iedereen.

 

 

Edelsmederij Puur & Pracht 
Edelsmederij Puur & Pracht

Trouwringen of andere gouden sieraden, uit bijvoorbeeld een erfenis, hebben veel emotionele waarde. Hoe kun je deze waarde behouden en vangen in een authentieke trouwring die past bij jou wensen?

Dat kun je doen door het goud te laten veranderen of om laten smelten tot een nieuw en eigentijds sieraad.

Zo vang je de emotie en kun je opnieuw genieten van een prachtig set ringen.

Bij Edelsmederij puur & pracht kun je dit laten doen. Monique gaat met je om de tafel en maakt zo ontwerpen die bij je passen en waar het goud bij hergebruikt kan worden.