Make-up & Haarstyling 
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Mari van de Ven

Mari van de Ven

Mari van de Ven is de bekendste make up artist en haarstylist en kapper van Nederland.
Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit.

Roberto Dresia

Roberto Dresia - Make Up Artist

Roberto Dresia is visagist, Hairstylist, kapper, beauty docent en (beauty fotograaf).
Hij schrijft reportages en columns in tijdschriften, werkt mee aan televisieshows en verzorgt de make-up van beroemde artiesten en Bnner’s.

Roberto’s filosofie
‘Veel vrouwen zijn onzeker. Het schoonheidsideaal lijkt te worden opgedrongen. En mensen zijn bang om hun uitstraling te verliezen. Zónde. Vroeg of laat komen we allemaal op het station met het bordje ‘oud’. Je moet de betrekkelijkheid van schoonheid zien, maar tegelijk wel werken aan een goede verzorging.’

‘Experimenteer, combineer en inspireer!’
‘Ik werk vanuit de ziel van de vrouw.’

Roberto’s vakmanschap
Roberto Dresia, is a make up artist, beauty director, well known, and fame all around the globe. His career kicked off in 1994 with “De 5 uurshow” with Viola Holt.

He is a well known make up artist for famous television personalities and in the fashion- and music industry. Roberto is the most passionated and all-round make up artist. His knowledge about make up brands and products is unlimited.
Productions with “The Three Degrees” till ” DJ Hardwell”…… it”s all done!

Invento Creativo

Invento Creativo

 

 

 

 

 

Invento Creativo verzorgt luxueuze shows in alle vormen en maten.

Aangenaam, mijn naam is Pam van den Dungen, trots eigenaresse van Invento Creativo en Het Bruidshuys. Ik ben een echte creatieveling en een ondernemer in hart en bloed. Ik hou er van om te ondernemen, evenementen en shows te organiseren en ‘last but not least’ hou ik ervan mensen op creatieve wijze een onvergetelijke ervaring te bieden. Mijn expertise heb ik opgedaan in jaren werken in dit vak, onder andere voor toonaangevende merken als Coca-Cola, Disney en de Efteling.”

Kapsel & make-up voor de bruid
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Invento Creativo wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team van Het Bruidshuys zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Bekijk de tarieven van Invento Creativo