Opening Trouwfeest
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Essential Moves

Essential Moves

Denk jij ook al na over de manier waarop jouw feest ‘aan de gang’ zal komen? Laat ons helpen om een fantastische opening en/of afsluiting op maat te verwezenlijken.

Wil je een traditionele openingsdans, zoals een cha cha, foxtrot, wals of quickstep? Of juist een grappige mix met allerlei persoonlijke tintjes? Of misschien wel een flashmob of salsa-workshop op de dag zelf? In alle gevallen is Essential Moves jouw ideale partner.

Van het bedenken van het concept, naar het repeteren van eventuele acties, tot het afmixen van de muziek, de professionals van Essential Moves vertalen jouw wensen naar een haalbaar concept.

Essential Moves haalt haar ervaring uit bijna 20 jaar dans-, horeca-, muziek- en weddingactiviteiten. De gecertificeerde instructeurs combineren alle kennisvlakken en bieden dit geheel in energieke, to-the-point en afgemeten sessies aan.

Zoek je dus een professionele partner met frisse ideeën, moderne technieken en een gevoel voor stijl, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om eens te sparren over jouw ideeën.