Pattisiers
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Guilty Cakes

Guilty Cakes

verzorgd met liefde sinds 2010 diverse exclusieve taarten en patisserie voor al haar klanten in heel Nederland. Wij zijn een team met ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen, decoreren en op maat maken van Wedding Cakes o.a. Naked Cake, Drip Cake en Fondant. Wij zijn overigens gespecialiseerd in het ontwerpen van diverse soorten luxe taarten daarbij leveren wij Sweettables en zorgen ook voor de juiste Decoratie & Styling gebaseerd op de gekozen Thema.

Vanaf 2019 heeft Guilty Cakes haar assortiment uitgebreid met diverse vegan en allergie vrije producten.

Gespecialiseerd in ‘Story of Cake’ een taart met een verhaal. Vertel ons je verhaal en wij ontwerpen jouw unieke taart. Wij zijn er voor je om te luisteren en te ontwerpen.

Marbon Chocolade & Events

Marbon Chocolade & Events

Sparkle your day
Een heerlijke tijd breekt aan. Jullie mogen je oriënteren voor jullie trouwdag. Marbon chocolate & events maakt graag jullie dag compleet en onvergetelijk mooi met ambachtelijke chocolade.

Enkele tips voor jullie trouwdag:
Naast een trouwtaart kunnen jullie je gasten ook verblijden met bonbons en chocolade creaties.
Chocolatier Marielle maakt graag voor jullie een tof chocolade ‘mix & match’ plateau voor op de sweet table.

Maar denk ook aan chocolade toppings geserveerd bij jullie proostmoment, een ‘Thank-you’ doosje gevuld met unieke en smaakvolle bonbons (smaken zoals: pistache, framboos, passievrucht en kruiden of een eigen wens van smaken), creatieve creaties van chocolade voor de kleintjes, decoraties voor rondom of op de taart. Of als welkom tijdens het diner een gave bonbon op het bord bij de menukaart.

Het zijn net gebakjes. Voor ieder moment op jullie trouwdag. Proef het verschil. Geef je creatieve ideeën door aan Marbon zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen en maak natuurlijk ook een proefafspraak.