Prijzen Het Bruidshuys

Kwaliteit & Beleving
Prijs is natuurlijk belangrijk, maar het gaat bovenal om de kwaliteit en de beleving.

Passie & Creativiteit
Het Bruidshuys biedt een basispakket aan. In dit pakket zit de expertise van de weddingplanner, ceremoniemeester & het maken van een styling concept inbegrepen. Daarnaast schrijft Pam van den Dungen een persoonlijk huwelijksconcept voor jullie uit. Een concept op maat gemaakt waarin unieke elementen zijn verwerkt.

Door een compleet pakket aan te bieden kan de passie & creativiteit optimaal ingezet worden en ontstaat er een unieke beleving!

Kennismakingsgesprek
Neem vrijblijvend contact op met Het Bruidshuys. Uiteraard is het kennismakingsgesprek geheel gratis. Met de informatie die tijdens dit gesprek vrij komt kan het totaalpakket opgesteld worden en de prijs met jullie besproken worden.

Styling & Wedding Concept
Na het kennismakingsgesprek kan ik u een Styling & Wedding Concept aanbieden. De kosten voor dit concept bedragen ? 350,00 kiest u voor een totaal pakket van Het Bruidshuys ter waarde van ? 3.500,- worden de kosten van het styling & wedding concept in mindering gebracht.

Basispakket
Als weddingplanner biedt Pam van den Dungen een basispakket aan.?Het basispakket start met een investering van ? 3.500,- inclusief btw.
(Maximaal 40 uren te besteden aan het organiseren en managen van jullie huwelijk)

Bruiloft gasten vanaf 500 personen
Komen er 500 of meerdere gasten op uw bruiloft? Uw bruiloft wordt dan bijgestaan door 2 weddingplanners.
De meerprijs boven op het basispakket bedraagt ? 1.500,00

Managen van jullie bruiloft
Het is ook mogelijk om enkel het ceremoniemeesterschap af te nemen.
De investering bedraagt ? 1.250,-

Extra uren
Zijn er meer uren nodig voor de voorbereiding? en/of managen van jullie bruiloft is de investering??? 125,- per uur inclusief btw.

Buitenlandse bruiloften
Een weddingplanner is een must bij een destination wedding.
Het Bruidshuys heeft een samenwerking met Executive VIP Travel reisorganisatie. Wij maken een pakket voor jullie op maat.