Destination Wedding & Huwelijksreis
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Roadtrip to Happiness

Roadtrip to Happiness

Puur genieten door samen te reizen & beleven! Dat is mijn missie met Roadtrip to Happiness. Als reisonderneming onder Travel Counsellors organiseer ik unieke belevingsreizen, huwelijksreizen en destination weddings op maat.

Of jullie nu romantisch willen genieten op een tropisch eiland, wildlife willen gaan spotten in Zuid-Afrika of samen de ruige natuur van IJsland willen ontdekken. Alles is mogelijk. Samen gaan we op pad om tot jullie ultieme huwelijksreis te komen. Ik stel hem vervolgens op maat voor jullie samen, zodat hij helemaal past bij wie jullie zijn. Én ik ontzorg jullie volledig vóór en tijdens jullie reis, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

Ik wil jullie inspireren de wereld te ontdekken. Om samen op reis te gaan en nieuwe dingen te beleven. Ik geloof er namelijk in dat als je samen dingen beleeft, de mooiste momenten met elkaar ontstaan. Momenten waarvan je echt kunt genieten, die zorgen voor quality time met elkaar en die bijdragen aan je geluk. Samen maak je de mooiste herinneringen voor het leven. Samen reizen, beleven en genieten maakt simpelweg gelukkig! En daar help ik jullie graag bij als jullie persoonlijke reisadviseur.

Ook als het jullie droom is om in het buitenland te trouwen, help ik jullie graag om deze droom werkelijkheid te laten worden. Trouwen met je blote voeten in het witte zand van de Seychellen of in het Pallazzo Cavalli in Venetië om vervolgens in een romantische gondola te stappen. Vertel me jullie droom, en ik laat hem uitkomen.


Liefs,
Birgit Kraijenoord