Lees hier wat reviews over mij:

Pam van de Dungen van het Bruidshuys verstaat haar vak als weddingplanner en ceremoniemeester. Je kunt de organisatie van je bruiloft aan haar overlaten. Ze neemt je alle zorgen uit handen. Pam is een aanwinst voor je bruiloft.

Jessica & Jacco

Bekijk de foto's

Ik heb reeds enkele keren mogen samenwerken met Pam. We werken beiden al enige tijd in de bruiloftsector, we weten dus de klappen van de zweep. Daarom is het uitermate prettig om met een vakkundig en rustig iemand samen te werken, die niet alleen creatief goed is, maar ook technisch heel sterk is. Pam is geweldig goed in het opmaken van je eigen natuurlijke schoonheid.

Daffy de Vyldre

Bekijk de foto's

Professioneel, ruimdenkend, creatief en top bedrijf!
Voor bijzondere bruiloften met professionals. Pam is een fantastisch mens, heel bescheiden maar zeer goed in haar vak!

Lotte Timmermans

Bekijk de foto's

Pam heb ik meerdere momenten aan het werk gezien. Ik was op gelegenheden fotograaf bij een aantal shows. Zoals It’s Showtime (modeshow waarbij 4 modezaken waren betrokken) en Het Groot Boxtels Sinterklaasfeest. Niet alleen het resultaat zag er geweldig en spectaculair uit, maar ik zag hoe zij alle voorbereidingen trof. De gehele productie neemt zij op zich. De planning, de organisatie, het bijeen brengen van mensen en bedrijven om een show tot een groots succes te maken gaan haar gemakkelijk af. Ze houdt rekening met alle facetten eromheen. Licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie, werkelijk alles is op en top tot in de puntjes verzorgd. De shows hadden een veel grotere allure dan deze nu in een dorp als Boxtel werden neergezet. Haar capaciteiten zullen bloeien en door grote getale mensen bewonderd kunnen worden wanneer er een goede marketing machine aan wordt toegevoegd. Deze schakel miste zij, doordat ze het al zo druk had. Haar kwaliteiten, zoals creativiteit, inzet, doorpakken, organisatietalent, charme en kunstzinnigheid behoren benut te worden en kunnen grote producties zeker aan.

Boukje Canaan

Bekijk de foto's