Tailoring
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

TailormadeSuits

Trouwen is de meest liefdevolle ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen.
Wil jij je bruiloft origineel en onvergetelijk maken met een Pak van je Hart?
Als u terugdenkt aan de laatste bruiloft die u bij heeft mogen wonen, dan zijn er twee dingen die nog steeds op uw netvlies staan: de jurk van de bruid en het pak van de bruidegom. Het juiste advies over dresscodes in combinatie met een zelfbewuste, persoonlijke inbreng zorgt voor een trouwpak tijdens jouw bruiloft, waarin je zowel tijdloze etiquette als doortastende passie kan uitstralen. Dit is jouw moment.

Passie en zelfvertrouwen zijn de stoffen die u met een persoonlijke naald in uw pak verwerkt.

Wij doen de rest. Kies daarom met je hart en laat je trouwkleding het visitekaartje zijn van jouw stijl. Kies voor een trouwpak met karakter. Een Pak van je Hart!

Bij TailormadeSuits kunt u slagen voor trouwkleding en volledige kostuums voor de bruidegom. Kom gerust eens langs voor een impressie of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Make your day Tailormade!

TailormadeSuits staat voor jullie bruiloft en streeft ernaar om een onvergetelijk trouwpak samen te stellen voor jullie bruiloft. Ga voor dat enige echte unieke trouwpak die niemand anders heeft zoals jij hem hebt samengesteld. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie samen stralen en shinen.

Net zoals jullie beiden ‘the perfect match’ zijn voor elkaar, zo belangrijk is het dat jullie outfits matchen. Vanzelfsprekend mag dit een verassing zijn en kiest ieder zijn eigen stijl. Bij TailormadeSuits zullen we altijd met subtiele, bijzondere en vooral persoonlijke details de kleding van de bruidegom afstemmen of de kleding van de bruid.

Kies daarom met je hart en laat je trouwkleding het visitekaartje zijn van jouw stijl. Kies voor een trouwpak met karakter. Een Pak van je Hart!