Trouwambtenaar
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

RTL4 Babs – Married At First Sight 
Mariëlle Jongmans

Mariëlle Jongmans Trouwambtenaar

Welkom bij de ‘Bijzondere huwelijkssluiting’
Zelfstandig trouwambtenaar te zien bij “Married at first sight” RTL4

Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die bereid is om jullie huwelijk te sluiten volgens jullie ideeën? Op de plek, het tijdstip en de manier die jullie zelf willen, in Nederland of het buitenland? Dan hebben jullie mij nu gevonden!

Mariëlle Jongmans-Huising, jullie Babs
Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en een trotse moeder van een zoon en een dochter.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs).

Een heerlijk vak dat je op veel manieren kunt uitoefenen. De kennis en vaardigheid die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd zet ik op een breder vlak in, zodat het mogelijk is om de ceremonie op maat in te vullen.

Ik verzorg een huwelijkssluiting helemaal passend bij jullie: uniek, persoonlijk, met humor, en ruimte voor rituelen.

Een huwelijk is uniek. Ieder verhaal is weer anders en het ontmoeten van twee mensen die op het punt staan een belangrijke stap te zetten in hun leven, is voor mij iedere keer weer een ‘cadeautje’.

Het geluk van ‘mijn’ bruidspaar straalt ook een beetje op mij af als ik op hun trouwdag even mag terugkijken: op wat ze samenbracht en samenhoudt, zonder daarin al te zweverig te worden.

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen

Trouwambtenaar
Wil jij getrouwd worden door Angela Groothuizen, dan is dat zeker mogelijk. Angela Groothuizen is naast haar andere talenten officieel een BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand), en zal met haar unieke karakter een meerwaarde zijn op jou bruiloft.

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg

Dirk beschouwt het als een grote eer om twee mensen in de echt te mogen verbinden. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats met Dirk. Tijdens de persoonlijke intake worden de leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt besproken.

PERSOONLIJK VERHAAL
Na de kennismaking ontvangen de bruid en bruidegom allebei vijftien vragen over elkaar, afzonderlijk te beantwoorden. Dirk vraagt ook om foto’s van familie, getuigen, de kat, die leuke oom en beste vrienden. Hiermee maakt hij een onvergetelijke speech op maat, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met een flinke dosis humor. Het resultaat is een verhaal met veel herkenning, met verve gebracht door een rasverteller.

EIGEN WENSEN
Een ceremonie met Dirk als trouwambtenaar, wordt geen standaardpraatje. Persoonlijke wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar. En omdat Dirk jarenlange ervaring heeft als organisator van evenementen, zet hij zijn expertise op speciaal verzoek graag in bij de organisatie van uw huwelijk.

‘Veel persoonlijker dan een trouwdag wordt het niet. Ik vind het dan ook een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar en toegelaten te worden tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden’ – Dirk Zeelenberg

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé

Trouwen met Xander?
Met Xander als trouwambtenaar is dat mogelijk. Xander doet niets liever dan de mooiste dag van jullie leven op geheel persoonlijke wijze nog een beetje mooier maken. Of jullie nou voor een grootse of juist meer intieme setting gaan, Xander verbindt jullie op een geheel eigen en muzikale manier in het echt. Onvergetelijk in alle opzichten.

Vanzelfsprekend door een custom made toespraak, volledig toegespitst op jullie persoonlijke verhaal. Aansluitend een speciale muzikale compositie op jullie lievelings-Xander track. De songtekst volledig geïnspireerd op alles wat hij van jullie hoort, voelt en meekrijgt tijdens de kennismaking en helemaal uniek. Jullie huwelijksnummer, door Xander op de mooiste dag van je leven.

Een onvergetelijk moment.
Omdat elk stel, elke relatie en elk huwelijk uniek is gaat Xander als trouwambtenaar altijd ‘naar de tekentafel’. Om de perfecte toespraak plus songtekst te schrijven. Vol persoonlijke anekdotes, mooie herinneringen of andere mooie elementen die niet mogen ontbreken.

Zo voltrekt Xander niet alleen met alle liefde van de wereld jullie bruiloft maar worden jullie direct na het officiële gedeelte, als kersverse echtgenoten getrakteerd op jullie ‘eigen’ Xander song. Enorm de Xander-smaak te pakken en graag een uitgebreider optreden (met band)? Ook dat is natuurlijk een optie waarover Xander heel graag meedenkt!

Misschien hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om Xander als trouwambtenaar of als artiest met zijn band onderdeel te maken van jullie bruiloft. Aarzel dan vooral niet om ons een mailtje te sturen of even te bellen.

Wij beseffen als geen ander hoe perfect jullie perfecte maar stiekem ook spannende dag moet worden dus voel je vrij om alles wat in je opkomt naar aanleiding van dit onderwerp, met ons te delen.