Trouwlocatie
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

More Itz – Drimmelen

More Itz

Trouwlocatie
More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

 

 

 

Stadhuys Gouda

Stadhuys Gouda

Trouwen
Stadhuys Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Het is mogelijk om hier jullie complete trouwdag te vieren.
van het officiële ja-woord tot een weddingborrel.

Het moment suprême van jullie trouwdag
Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda.

Wij bieden de mogelijkheid om op deze locatie jullie complete trouwdag te vieren.
Diversiteit aan zalen
Van het officiële ja-woord tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner, van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest; alles kan door de grote diversiteit aan intieme kamers en grote ruimtes.
Neem bijvoorbeeld de gewelfde Burgerhal, die zich perfect leent voor een sfeervolle receptie en feestavond. Of het Bordes, waar jullie heerlijk kunnen borrelen met gasten.
Een echte eyecatcher is de historische Trouwzaal met indrukwekkende muurtapijten, glas-in-loodramen, kroonluchters en kunstwerken.

Authentieke details
Veel authentieke en monumentale elementen zijn door de eeuwen bewaard gebleven in het gotische pand, dat zowel geschikt is voor kleine als grote gezelschappen. Een deel van het interieur stamt bijvoorbeeld uit de zeventiende en achttiende eeuw.

Moderne faciliteiten
Natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig en biedt het Stadhuys jullie en alle gasten volop comfort. Het beste van heden én verleden. En dat op één locatie, waardoor je veel reistijd bespaart. Dat zorgt voor rust en ontspanning.

Jullie trouwdag tot in detail verzorgd
Op jullie trouwdag moet alles kloppen. Daarom kun je rekenen op uitgebreide begeleiding bij het organiseren van jullie trouwdag. Of het nu gaat om catering, muziek, aankleding of entertainment; onze ervaren medewerkers denken altijd met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

 

Lambertuskerk – Raamsdonk

Lambertuskerk - Raamsdonk

Trouwen in de Lambertuskerk
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Trouwen op zo’n romantische plek. Een prachtige kerk in een fotogenieke omgeving. Ideaal voor de huwelijksreportage. In de Lambertuskerk kunt u zowel uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken als de kerkelijke inzegening. Heel veel bekende en minder bekende partners voor het leven gingen u voor. En u kunt uiteraard zelf bepalen hoe u die belangrijke gebeurtenis wilt invullen.

U kunt uw gasten feestelijk ontvangen in een historische en monumentale sfeer.

Na de plechtigheid op het imposante “priesterkoor” van de kerk of in de intieme Torenkamer, kan desgewenst de receptie of het diner in de mooie ruimte van het schip en de transepten plaatsvinden.
Wij kunnen ook bemiddelen bij de contacten met een cateraar die gewend is om in de Lambertuskerk te serveren. Ook als u kiest voor een huwelijksvoltrekking elders, bijvoorbeeld in het gemeentehuis, leent de Lambertuskerk zich bij uitstek voor een stijlvolle huwelijksreceptie. Eventueel gevolgd door een diner.

Alles kan helemaal in overeenstemming met uw wensen worden verzorgd in overleg met de beheerder.

Ook de aankleding en (groen)decoratie van de kerk laten wij graag voor u regelen. Ook hier geldt:, geheel conform uw budget, smaak en wensen. Het is bovendien mogelijk gebruik te maken van het geheel gerestaureerde Van Damorgel of de nieuwe concertvleugel (Hermann Jacobi 225 cm). En wij kunnen bemiddelen voor een organist/pianist.

Het interieur en de omgeving van het gebouw maken de Lambertuskerk tot droomlocatie voor een heel bijzondere trouwdag.

Daelhemergroeve – Valkenburg

Daelhemergroeve Valkenburg

Trouwen in de Daelhemergroeve: romantisch, sfeervol en onvergetelijk

Een ondergrondse trouwlocatie in hartje Zuid-Limburg
Stelt u zich eens voor: honderden kaarsjes omringen u in een ondergrondse feestzaal. En u bent het stralend middelpunt op deze onvergetelijke dag.
De combinatie van een eeuwenoude grot met alle moderne faciliteiten en comfort die je van een trouw- en feestlocatie verwacht, maakt Daelhemergroeve tot een unieke plek. De mergelwanden geven de feestzalen een intieme sfeer, terwijl er wel ruimte is voor groepen tot 350 personen.

De enige en officiële ondergrondse trouwzaal in de grotten van gemeente Valkenburg
Onze trouwzaal de in de grotten van Valkenburg is verreweg de meest bijzondere trouwzaal die Nederland rijk is. Aan de wanden rondom de trouwzaal schilderde de kunstschilder Jan Kruysen bij gedempt licht in 1924 de portretten van 31 historische Limburgers, die veel voor de provincie hebben betekend. Een fraaie locatie om je officiële huwelijk te voltrekken. Sinds januari 2010 is het mogelijk om te trouwen voor de wet in deze bijzondere ondergrondse zaal en daarmee de eerste en enige trouwzaal in de grotten van Nederland.

Van borrel tot complete huwelijksdag: het team van Daelhemergroeve is er klaar voor
In onze locatie kunt u terecht voor uw complete huwelijksdag met een ontvangst, de huwelijksvoltrekking, een borrel, het diner en de feestavond. Maar ook alleen voor uw trouwfeest kunt u bij ons terecht in onze feestzaal, het restaurant en op ons buitenterras. Ons ervaren team doet er alles aan om uw huwelijk tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen te verzorgen.
We denken graag met u mee en kunnen u helpen bij de keuze van muziek, decoratie, entertainment en programmering. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Of kom eens langs voor een bezichtiging.

Dit mag u verwachten van een trouwfeest bij Daelhemergroeve in Valkenburg
• Trouwen, dineren én feesten op 1 locatie
• Honderden kaarsen omringen u in de ondergrondse feestzaal
• Een fonkelende achtergrond van kaarsen tijdens de receptie
• Een buffet in ons unieke museum
• Zeer romantische en gezellige sfeer
• Zomers buitenterras voor uw toast
• Centrale ligging in het hart van Zuid-Limburg, tussen Maastricht en Heerlen
• Gratis parkeerplaats
• Verrassend voor uw gasten
• De meest unieke trouwzaal van Nederland
• Alles tot in de puntjes voor u geregeld
• Uw complete trouwdag geheel volgens uw persoonlijke wensen verzorgd

Wilt u ook een origineel huwelijksfeest?
Wilt u onze locatie eens bezichtigen? Of uw trouwfeest persoonlijk doorspreken? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over hoe u van uw trouwdag een onvergetelijke belevenis kunt maken.

 

 

Classic Park 

De meest gevraagde evenementenruimte is Two Tone. De naam Two Tone is afgeleid van automobielen die in twee tinten gelakt zijn, de evenementenruimte is dat ook! 

Two Tone is black over white gelakt. De neutrale tinten zwart en wit lenen zich ideaal als achtergrond voor uw decoratie, welke kleuren u ook kiest. Het plafond is zwart om uw gasten te kunnen verrassen met prachtige lichteffecten. De wanden zijn wit, zodat op alle wanden beamerpresentaties plaats kunnen vinden. Door de witte wanden oogt de grote ruimte nog ruimtelijker! 

Two Tone refereert ook aan geluidstonen, die zijn belangrijk als u uw gasten goed wil bereiken. Two Tone heeft technisch veel aandacht gekregen, zoals een akoestisch plafond en geluiddempende daken en wanden, zodat ook flinke volumens aan geluid uw gasten kraakhelder bereiken. 

Classic Park Museum 

Classic Park beschikt over een prachtig automuseum. Hier kunt u genieten van ruim 140 klassieke en exclusieve auto’s.  U kunt uw bruiloft zelfs plaats laten vinden tussen de geëxposeerde auto’s. Een unieke beleving!  

Het museum is voor alle gasten interessant. Naast de prachtig gemodelleerde auto’s is er tevens kunst te bewonderen. 

 

 

 

 

 

De Avenue

Achter de karakteristieke deuren van deze voormalige schuilkerk bevinden zich twee prachtige zalen. Verwacht een oud theater, houten vloeren, chesterfield banken, jaren ’20 en ’30 stijl gecombineerd met vintage accenten. Deze uitstraling is terug te vinden in beide zalen en zal jullie bruiloft een romantisch gevoel bezorgen.

Ons team zal jullie de gehele dag ontzorgen, van ontvangst tot diner en van borrel tot knallend feest. De Avenue heeft namelijk alles onder één dak. Denk daarbij aan onze eigen keuken, technische ondersteuning en ons ervaren personeel. Ook zijn jullie in De Avenue op het juiste adres betreft jullie huwelijksceremonie.

Bijzondere kenmerken van De Theaterzaal zijn onder andere de aan weerszijde balkons, het podium en het ‘balzaal gevoel’ dat het met zich meebrengt. Op het podium kunt u een spetterend entree maken met de nieuwste technieken zoals een watergordijn, rookmachines, lichtshow en zelfs de beroemde Marilyn Monroe pose kan de bruid evenaren!

De Theaterzaal is voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, airco, photobooth, chesterfield banken, garderobe en toiletten. De zaal is geschikt voor kleinere en grotere gezelschappen. De zaal kan kleiner gemaakt worden om meer sfeer te creëren. Voor een luxe effect en maximale comfort voor jullie gasten kunnen er diverse lounge hoekjes worden gecreëerd.

De Sociëteit bevindt zich in de bovenzaal en heeft een romantische uitstraling door het karakteristieke plafond. Deze zaal is geschikt voor diverse aantallen gezelschappen. Proef een heerlijk gangendiner in De Sociëteit en dans tot de late uurtjes in De Theaterzaal.  Voor een offerte op maat, plan een vrijblijvend gesprek in met onze bruiloft-experts.

De Sociëteit is voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, airco,  photobooth, chesterfield banken, garderobe en toiletten. De zaal is geschikt voor diverse groepsgroottes. De zaal kan kleiner worden gemaakt om meer intimiteit te creëren. Voor een luxe effect en maximale comfort voor jullie gasten kunnen er diverse lounge hoekjes worden gecreëerd.

Met veel plezier laten wij jullie de locatie zien, als bruidspaar zijn jullie van harte welkom. Laat jullie verwonderen! We luisteren graag naar jullie wensen, welke we combineren met de eindeloze mogelijkheden die De Avenue te bieden heeft.