Trouwvervoer
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Buena Vida Supercar Verhuur

Buena Vida Supercar Verhuur

Altijd al willen trouwen in een Ferrari, Lamborghini, een van de vele andere supercars of samen met je geliefde rond gereden worden door een privé chauffeur in een prachtige Bentley of Rolls-Royce ? Zelfstandig rijden of laten rijden? Zakelijk of privé ? Wij helpen graag bij het organiseren van een droom bruiloft.

Bij Buena Vida supercar verhuur is het allemaal mogelijk. Maar liefst negentien van de meest bijzondere supercars kan je bij ons huren tegen een scherpe prijs voor deze bijzondere dag. Ook het huren van meerdere exclusieve sportauto’s als trouwauto voor bijvoorbeeld het rijden van een traditionele trouwstoet is geen enkel probleem.

Het personeel van Buena Vida Supercar verhuur helpt je graag op weg bij het huren van de perfecte trouwauto voor tijdens een van de mooiste dagen van je leven.