Videografen
Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Het Bruidshuys wil je graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Door het professionele team zijn we er niet alleen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf. We zijn inzetbaar in heel Nederland en ver daar buiten. Dus mocht er iets gebeuren dan staat er altijd een professional paraat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Film Design Creators

Film Design Creators

‘Iedereen heeft zijn eigen verhaal, waarbij de momenten komen en gaan. Het is aan ons om deze tijdelijke momenten voor het leven vast te leggen. Uw verhaal in beeld? –> FILM DESIGN CREATORS

bruiloftvideografie.nl

Bruiloftvideografie.nl

Jullie bruiloft wordt ongetwijfeld een waanzinnig mooie dag, maar weet je ook hoe snel deze voorbij kan vliegen? Om alle speciale momenten te kunnen herbeleven is het daarom belangrijk ze op video vast te laten leggen.

Koppels & gasten zeggen vaak dat ze verbaasd zijn over wat we hebben gefilmd zonder dat zij het in de gaten hadden. Wij vinden dit belangrijk, omdat de mooiste (film)momenten ontstaan wanneer jullie de vrijheid voelen om jezelf te zijn. Daarom blijven wij op een comfortabele afstand en laten onze camera’s de rest doen.

Door twee camera’s te gebruiken kunnen wij ons opsplitsen en vanuit verschillende perspectieven filmen. Ook gebruiken we hoge kwaliteit geluidsopnames, waardoor jullie terug kunnen luisteren naar HET moment waarop jullie elkaar het Ja-woord gaven. Bel ons indien jullie meer willen weten over ons en hoe wij werken.

Liefs,
Timo & Kay