Vormgever

Wilt u de meest bijzondere huwelijksceremonie ooit? Of verwent u uw gasten graag met een exclusief diner en een vet feest? Neem dan contact op met Het Bruidshuys.

Aangenaam, mijn naam is Pam van den Dungen, trots eigenaresse. Het ondernemen en organiseren zit me in het bloed. Ik heb gewerkt voor toonaangevende merken als Coca Cola, Disney en de Efteling.

Als vormgever van thematische bruiloften, evenementen en acts gaat mijn hart sneller kloppen als ik mijn hoofdspinsels kan uitwerken in een unieke setting. Door mijn creatieve achtergrond weet ik ieder evenement in een ander thema uit te werken. Door de verbinding van de juiste partners klopt de styling en decoratie, zijn er alle benodigdheden en zoek ik naar unieke acts die ik help met mijn achtergrond als MUAH & Bodypainter.

Ik creëer thematische Bruiloften & Evenementen waarbij creativiteit, kwaliteit & een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Voor ieder bruidspaar ontwerp ik een persoonlijk huwelijksconcept waarin originele elementen verwerkt zijn, waarmee ik mijn handtekening als weddingplanner zet.

Alles voor uw bruiloft op één adres

Het Bruidshuys werkt uitsluitend samen met topondernemers. Wij bundelen onze kennis en ervaring om u de beste service en kwaliteit te bieden. Dit scheelt u veel tijd en stiekem een behoorlijke dosis stress,

Wij bieden zeer exclusieve trouwlocaties en topleveranciers. Als team kunnen wij, indien gewenst, uw totale huwelijksdag organiseren. Door onze korte lijnen zorgen wij ervoor dat elk detail van uw mooiste dag klopt.

Ceremoniemeester

Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist

Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en uw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt.